Over ons

Femme Hairstyling wordt succesvol gerund door een jonge ondernemer met een passie: HAIR. Femke streeft naar laagdrempeligheid. Tegelijkertijd kunt U een exclusieve behandeling verwachten. Een topstylist met veel kennis, gedrevenheid en ervaring.

Femke hecht veel waarde aan een adviesgesprek. Immers: luisteren, vragen stellen en je verplaatsen in de klant zijn de drie eisen waaraan je als kapper moet voldoen. Je zult immers een juist advies moeten geven om tot een goed eindresultaat te komen! “What you see, is what you get” aldus Femke. In een fijne en relaxte sfeer een laagdrempelige salon binnenkomen stelt je op je gemak. Bij Femme Hairstyling weet dat je van vakkennis en techniek op aankunt.

Femke

Femke werkt vanaf haar 17e jaar als haarstyliste en richt zich voornamelijk op dames. Haar specialiteit in het kappersvak is (blond)kleuren. Ze is aangesloten bij “Het Spectrum”, een exclusieve club haarstylisten die rechtstreeks in verbinding staat met “Schwarzkopf Professionals“. Ze geeft traningen aan collega’s in Noord-Brabant. Vooral “kleurproblemen” zoals dekkracht van grijs haar en blondkleuringen zijn voor haar een vakmatige uitdaging. Haar kennis en ervaring zorgen ervoor dat een klant zich op zijn gemak voelt en blij de deur uitgaat.